Başarılarımız

Mrt

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası erkekler FUTSAL müsabakasında il ikincisi olan erkek takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası KIZ FUTSAL müsabakasında il üçüncüsü olan kız takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Ağrı il genelinde yapılan Atıcılık(tüfek) müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

İl geneli yüzme yarışmasına yıldızlar kategorisinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası “Yıldızlar Badminton Turnuvasında” erkekler kategorisinde birinci olan öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ock

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası “Yıldızlar Badminton Turnuvasında”  üçüncü olan öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ağrı il genelinde yapılan şiir yarışmasında il birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası yıldızlar futbol müsabakalarinda il birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okullar arası Yıldızlar Futbol Turnuvasında okulumuz il birincisi oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz.

Ortaokul öğrencileri arasında yapılan şiir yarışmasında öğrencimiz Yağmur Şahbal 1. olmuştur.

Kendisini ve öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz öğrencilri Yıldız Kızlar Kuzey Disiplini İl Birincisi olmuştur.

Öğrencilerimiz Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvasında il üçüncüsü olmuştur.