Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda Afet ve Acil Durum Eğitim Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası erkekler FUTSAL müsabakasında il ikincisi olan erkek takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası KIZ FUTSAL müsabakasında il üçüncüsü olan kız takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Ağrı il genelinde yapılan Atıcılık(tüfek) müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Bu yıl LGS ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimize farklı lise türlerini tanıtmak ve tercihlerinde kolaylık sağlamak amacıyla ‘Üst öğrenim kurumlarını tanıtma gezisi’ yapılmıştır. Öğrencilerimiz Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi, Ağrı Dağı Anadolu Lisesi ve Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesini gezerek okulların fiziki koşulları, başarıları, yaptıkları çalışmalar ve okulda düzenlenen sosyal etkinlikler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmuşlardır. Ayrıca ziyaret edilen okulların öğrencileriyle sohbet etme ve onlara soru sorma fırsatı bulmak öğrencilerimizin sınav sürecindeki motivasyonlarını olumlu anlamda arttırmıştır.

Ock

Dönem sonu etkinliklerinin 2. gününde de etkinliklerimizi keyifle  tamamladık. Katılım sağlayan herkese teşekkürler.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftasının birinci gününü keyifle tamamladık. Katılım gösteren tüm idareci, öğretmen ve öğrencilirimize teşekkür ederiz.

Ock

İl geneli yüzme yarışmasına yıldızlar kategorisinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası “Yıldızlar Badminton Turnuvasında” erkekler kategorisinde birinci olan öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ock

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası “Yıldızlar Badminton Turnuvasında”  üçüncü olan öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ağrı il genelinde yapılan şiir yarışmasında il birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Dünyanın en şerefli ve onurlu mesleğini icra eden, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bu mesleğe gönül veren bütün meslektaşlarımızın ve eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevleri başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında sarsılmaz bir bağlılıkla, saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyoruz. Türkiye'nin vatanını seven ve onun için çalışan herkesin omuzları üzerinde yükselmeye devam edeceğine olan inancımızla Atamızın izinde azim ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz.

Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyor, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Ağrı il genelinde yapılan okullar arası yıldızlar futbol müsabakalarinda il birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.